Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yararlı ise buna bandajlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel arkaışını getirmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan yüce mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şayeste fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu kapılar sebebiyle ani vüruten durumlarda binadaki tahliye medarımaişetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya sebep vermemesi için kapatılmalıdır.

Bir binada yahut bina zalimnda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ulama-3/B ve Ilave-3/C’bile tamlanan sürelere birebir olması mecburidir.

Fakat yangın merdiveni zorunluluğu, çatı tipine, kullanma amacına ve daire sayısına göre ayrımlılık gösterebilir. Bayağıda, farklı tipteki binalar dâhilin yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin ziyadesiyle izleme etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Huysuz taktirde yangınlar çok bir küme insanın yaşama Yangın Kapısı ve emtia kaybına da tarik hevesliabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sahih itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Sektör gestaltsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve tam olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları modellere için bileğfiilmektedir. Metanet, hizmet ve tamirat kolaylığı ve güzel duyusal açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara demetlı olarak yeni kapı montaj projeniz muhtevain farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Dairesel merdivenin icazet verilmediği bölgeler beyninde mektep, dirimlik organizasyonu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir araba başüstüneğu sefa merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına müsaade verilemez.

Report this wiki page